Wat kun je verwachten tijdens de avondtocht ‘Als het licht uit gaat’? in een vorige editie reed je met je fiets door een wasstraat dat het schuim je om de oren vloog. Werd je al eens verrast door vioolspel in het bos dat nog ver naklonk toen je er voorbij was? Kreeg je weleens een consumptie aangeboden door Pierlala de dood? Fietste je al eens tussen 20.000 frambozenstruiken door waar je alles op mocht eten wat er nog aanhing?
Al fietsend met je ATB, kom je op markante plekken in het groene gebied ten noordoosten van Eindhoven. Met eigen fietsverlichting beleef je deze avondtocht op een bijzondere manier. Door de landerijen van ‘n herder zul je schaapachtig worden nagekeken. Het bizarre terrein van de Waterzuivering is op zich al een mooi decor in de route. De verkenners verrassen ons zeker weer op hun terrein met obstakels en hindernissen. De afsluiting van de tocht is wederom in de sfeervolle kantine van Atletiek Eindhoven.
De opbrengst van deze ATB avondtocht komt voor 100% ten goede aan de stichting Ledro4life. Zij doneren het geld aan projecten van de stichting ALS. Alle sponsoren en de eigenaren van de terreinen die we doorkruisen leveren zonder daarvoor kosten in rekening te brengen hun producten en diensten. Eindhoven Atletiek stelt hun kantine en baan ter beschikking voor dit goede doel. Zelfs een deel van de baropbrengst.

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsoren die dit evenement mede mogelijk maken.

20171028 ALShetlichtuitgaat6