brandweerautoOok dit jaar een brandweer
Maar dan een klassieker “met dank aan de vrijwilligers van de brandweer Eindhoven”

 

 

KwaremontKwaremont
Het Belgisch fietsbiermerk, heeft toegezegd dit jaar zowel in de kantine als op de baan nadrukkelijk aanwezig te zijn. Dit kan alleen maar de gezelligheid bevorderen.

 

 

Trialbike demonstratie
Trialbike KloegOm de tijd te doden voor de start en de adrenaline wat te onderdrukken, zullen Henrik Kloeg en Joep van Steijn een trialbike demonstratie geven. Henrik en Joep zijn Brabantse talenten die beter op een wiel over een hindernis komen, dan velen van ons met twee wielen. Als ons dat al lukt.

Scan&Go
Onze derde editie zal geen wachttijd meer opleveren bij het inschrijven!! De inschrijftafel is o.a. bemand met twee scan&go apparaten. Dus schrijf je van tevoren in en neem je barcode mee.

DJ Peter
De DJ van afgelopen jaren is verhinderd. DJ Rini bracht ons in contact met DJ Peter.

Glow effect waterzuivering
Op de waterzuivering bouwt een kunstenaar, Rob van Rooy o.a. van Glow Eindhoven, in een van de gebouwen een licht en geluid show. Dit gaat er fraai uitzien! Voor de veiligheid zullen we in dit pand even van de fiets af moeten. Maar dan kun je er ook beter van genieten. In het pand zal ook de verlichting op de fiets uit moeten! Dit in verband met het effect.

Posters 
IMG 6022Op diverse plaatsen waar Atb rijders komen hebben we posters opgehangen, bij de Hut van Mie Pils, op de Atb baan van Best en het Joe Mann Paviljoen. Boven op de Gulberg in Nuenen. En de Vresselse Hut in Nijnsel.

AutostickerAuto stickers
Ook dit jaar heeft de Sticker Company de mooie 25 autostickers verzorgd. En vanaf 24 september zullen deze op 25 auto's op de achterruit te zien zijn.

 

Banners
IMG 6024Op verschillende plaatsen, zoals bij de Velosoof en langs de Rondweg bij de Atletiek Baan en bij diverse Atb tochten zullen onze 6 m lange banners hangen. Dit om toch zoveel mogelijk deelnemers te trekken op 20 oktober.

 

IMG 6018

 

 

Fietsshirt
Er is een kleine hoeveelheid fietsshirtjes gemaakt. Voor diegene die er een wil? Ze zijn op 20 oktober te koop voor 30 euro. Merk AGU met voor en achter bedrukking van ons logo en reclame van de sponsor Reklatex.

 

 

 

 

 Van nummerbordjes tot spatbord
IMG 6021IMG 5940Dit jaar krijgen de eerste 400 deelnemers een nummerbordje wat je kunt gebruiken als spatbordje. Je kunt je startnummer aan de bovenkant gebruiken of je draait het om en dan is een grijs exemplaar. Ook dit bordje wordt verzorgd door de Sticker Company. De getoonde foto’s zijn van het proefmodel.

 

 

 

Locatie IJzeren Man
Het aankomend talent DJGijsB staat te popelen om op zaterdag 20 oktober zijn muziekkeuze over de IJzeren Man te laten galmen. Elke rijder kan onder genot van een ‘licht’ alcoholisch drankje genieten van zijn kunnen.