Reacties van deelnemers tocht 2019;
Eric Mekes;
Afgelopen zaterdag heb ik mee gefietst met de ATB avondtocht in strijd tegen ALS. Dankjewel dat ik mee mocht doen. Wat een perfect georganiseerde tocht en zo passend voor het doel waarvoor gefietst werd. Volgend jaar ben ik er weer en draag ik m'n steentje weer bij.

Jeroen de Haas;
Het was een toffe route.

Noortje Dingen;
Geweldig genoten van de hele tocht 👍👍

Lukas Beneken;
Dankjulliewel allemaal en speciaal Driek!! Het was fantastich 💪

Rutger van de Zanden;
Top Driek!

Twan Ampting;
Foto van groepje deelnemersDeze foto zou ik nog doorzetten naar jullie. Bedankt voor de super georganiseerde tocht en de fantastische ambiance en aankleding. Tot volgend jaar!

Richard Meuken;
Enorm bedankt voor jullie inzet, wij als rijders hebben genoten. Net klaar met het schoonmaken van mijn MTB 😂

Ingemar Lubbers;
Sluit ik me helemaal bij aan, we hebben genoten!🚴‍♂️🚴‍♀️

Wesley Welvaart;
Super georganiseerd weer! Volgend jaar weer aanwezig 😎 Bedankt aan de organisatie en alle vrijwilligers!

Marcel van Bemmel;
Het was erg leuk en goed georganiseerd. Bedankt.

.

Elle Verhoeven.jpg

Ik ben hier ook niet geweest niet ervan bewust dat ik ergens een afslag heb gemist

Helaas ben ik niet overal gekomen, soms een klein beetje verkeerd gereden. Miste onder andere de muzikanten op het Lunetterrein.

De route op zich heel mooi uitgezet langs mooie locaties gereden en leuke verassingen onderweg. Maar de bewegwijzering kon idd vooral de laatste 15 km beter.

Je hebt zo wel eens van die dagen, dat het net op een wat ongelukkig tijdstip begint te regenen. Dit was er een mooi voorbeeld van!  ;-)
Desalniettemin heb ik me prima vermaakt langs het parcours van #Alshetlichtuitgaat Veel regen, veel vrolijke mensen, wonderlijk hoe dat werkt bij zo'n tocht in het donker. Iedereen wordt nat en smerig, niemand vindt het erg. Het gros rijdt verkeerd, de kas met fruit in de maak wordt zelfs door maar twee fietsers gevonden. Al wachtende bij de IJzeren man zien we de fietsers op een gegeven moment ook van beide kanten naderen, iets wat toch ook bepaald niet de bedoeling was...
Kortom, never a dull moment!

Het was goed soppig gisterenavond. Ook in een slootje gekukeld ergens bij Tongelre en iets in schouder gebroken. Toch maar gewoon doorgefietst en een blond biertje gepakt. Toch een leuke tocht. Volgende keer toch een sterkere lamp meenemen. Slootje lag wat verdekt.

Beste Driek,
Om deze reden fietste ik mee tijdens de avondrit Als het licht uit gaat.
Al zwetend in de Ardennen op een stijl bospad van Houffalize voel ik de pijn in mijn spieren van mijn bovenbenen. Mijn kuiten doen pijn alsof er door een hond in gebeten wordt. Maar ‘s avonds bij de open haard voel ik het al weg trekken. De volgende dag ga ik dat zelfde pad weer op met de wetenschap dat ik de pijn en vermindering van spierkracht weer ga krijgen na een paar klimmetjes. Maar weet ik ook dat dit weer vanzelf overgaat. De ziekte van een maat die aan ALS lijdt denkt zo al lang niet meer zittend in zijn rolstoel. Daarom fiets ik deze ATB-tocht in strijd tegen ALS.

Op 14 november 2016 schreef Jose Tampoebolon
Hoi Driek,
Ik was heel blij met mijn lampje. Had een goed zicht. Mijn eerste tocht is goed bevallen en ik wil je dan ook via deze weg bedanken voor de organisatie.
Nog wat tips voor de volgende keer. Niet alle pijlen waren even goed zichtbaar. En de rij bij het afspoelen van de fiets was wat lang. Misschien volgende keer meer afspuitpunten?
Vriendelijke groet

Op 13 november 2016 schreef Niek
Beste meneer Verdonk,
Was keileuk! Beetje glad in de bochten ???? en we waren 1 van de eersten en hebben paar keer bordjes goed moeten zetten die omgedraaid waren door? Wandelaars of andere eikels. Maar erg goed georganiseerd en prettige sfeer ondanks de beladenheid van de ziekte ALS.
Graag bedank ik u voor het meenemen van het pompje. Ook bedank ik u en de rest van de mensen die mee hebben gewerkt aan de tocht voor een zeer geslaagd evenement! Mochten jullie in het vervolg mensen kunnen gebruiken in de voorbereiding van dit soort evenementen, dan kunt u mij altijd vragen. Het lijkt mij namelijk erg leuk om te doen.
Met vriendelijke groet.