299 deelnemers die ondanks het weer veel lol hadden

De tweede editie van “ALS het licht uit gaat” 2017 was een succes. Alles kon je verwachten tijdens deze tocht en sommige dingen kun je niet voorkomen. Letterlijk door weer en wind startten 299 deelnemers een amusante rit. Niemand klaagde er over, dat er hier en daar een bordje iets de andere kant op stond door de harde wind. Het schuimbad bleef leeg omdat de brandweer het drukker had met andere calamiteiten. En voor sommigen waren de hindernissen misschien te glad door de modder. Net voor het einde kreeg je een borrel van “de dood van Pierlala” maar enkele hebben hem niet in de ogen kunnen kijken.
Toch kwam iedereen “van top tot teen onder de modder” met een vette lach de trap op van de atletiekbaan om de welverdiende hamburger te scoren en nog een biertje te drinken. Een avond waar sport, plezier en ook aandacht voor de strijd tegen ALS een hele mooie combinatie is geweest.
Bedankt voor jullie komst, en kijk voor alle foto's die er gemaakt zijn op de site van Connie Sinteur, daar sponsor je ons nog steeds mee. Foto’s van 2017 zijn tot 22 oktober 2018 te bestellen.

De organisatie

ALS2017 2

 

ALS2017 4

ALS2017 1

ALS2017 3