Eindhovens dagblad schreef in de krant van 21 oktober 2019 een mooi artikel over ons evenement.

AlsHetLichtUitGaat Jan

Lees hier wat Studio040 schreef over editie 2019

artikel Studio040 2019

Eric Mekes;
Afgelopen zaterdag heb ik mee gefietst met de ATB avondtocht in strijd tegen ALS. Dankjewel dat ik mee mocht doen. Wat een perfect georganiseerde tocht en zo passend voor het doel waarvoor gefietst werd. Volgend jaar ben ik er weer en draag ik m'n steentje weer bij.

Jeroen de Haas;
Het was een toffe route.

Noortje Dingen;
Geweldig genoten van de hele tocht ??

Lukas Beneken;
Dankjulliewel allemaal en speciaal Driek!! Het was fantastich ?

Rutger van de Zanden;
Top Driek!

Twan Ampting;
Foto van groepje deelnemersDeze foto zou ik nog doorzetten naar jullie. Bedankt voor de super georganiseerde tocht en de fantastische ambiance en aankleding. Tot volgend jaar!

Richard Meuken;
Enorm bedankt voor jullie inzet, wij als rijders hebben genoten. Net klaar met het schoonmaken van mijn MTB ?

Ingemar Lubbers;
Sluit ik me helemaal bij aan, we hebben genoten!?‍♂️?‍♀️

Wesley Welvaart;
Super georganiseerd weer! Volgend jaar weer aanwezig ? Bedankt aan de organisatie en alle vrijwilligers!

Marcel van Bemmel;
Het was erg leuk en goed georganiseerd. Bedankt.

.

Cheque overhandigingHet opgehaalde bedrag direct na 19 oktober 2019 was € 5.500. Later, tijdens de jaarwisseling 2019/ 2020 bleek het zelfs € 8.195,79. Dit bedrag kwam tot stand na alle toegezegde sponsorgelden en donaties. Tussen kerstmis en nieuwjaar overhandigde Driek Verdonk de cheque van 2019 symbolisch aan Jan Zuring, die ons boegbeeld is.

Een groot deel van dit bedrag brachten de 430 deelnemers bijeen die van start gingen tijdens de vierde editie van “ALS het licht uit gaat”. Jan Zuring sprak een kort woordje en las zijn gedicht voor, dat hij speciaal schreef voor de derde zaterdag van oktober. Daar werd iedereen even stil van.

Na het startsein zette zich een sliert van licht in beweging onder begeleiding van de band “Sjok” op weg naar de vele muzikale verrassingen, lichtshows en parcours met hindernissen.

In het bos was het op sommige plaatsen flink soppig. Gelukkig was het droog en de temperatuur aangenaam. De mountainbikers kwamen onder de modder, met een ‘big smile’ op hun gezicht terug in de kantine. Daar wachtte een kipburger. Onder het genot van een glas Belgisch bier werd het nog een mooi feestje met muziek van DJ’s P&R. Wat ook dit jaar weer bleek, op mountainbikeschoenen kun je prima dansen.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid. En voor alle vrijwilligers, samen met jullie maakten wij er weer een succesvol evenement van. Bedankt en hopelijk 17 oktober 2020!

 

 

Connie maakte samen met Yvonne maar liefst 989 foto’s tijdens de tocht van 19 oktober 2019. Een hele mooie weergave van alle verrassingen die op de rijders wachtten tijdens hun rit. Kijk op de website van Connie via deze link of zij ook van jou een mooie actiefoto maakten. Van iedere bestelde foto gaat € 0,50 naar “ALS het licht uit gaat”.
Een greep uit haar foto’s:Race auto Max Verstappen

Jumbo schonk ons een aantal Max Verstappen F1 wagens en ook Kwaremont stelde diverse leuke goodies voor onze loterij beschikbaar.

 

Startnr spatbrdVan onze sponsor StickerCompany uit Eindhoven krijgen we dit jaar 500 startnummers voor op de fiets tijdens de rit, en ja met gemakkelijke tyraps. De bordjes zijn van dikker materiaal, zodat ze zeker een jaar als spatbord gebruikt kunnen worden. ALS je geen reclame wil rijden voor onze tocht of de kleur niet past bij je fiets? Draai dan je bordje om bij montage en je hebt een grijs exemplaar. Mooi zo’n accessoire voor je ATB voor de komende winter.

Gesponsorde buffGulle sponsor geeft ons 500 Buffs die wij de 19e mogen weggeven.