Uitgesteld tot 2021De RIVM-voorschriften en 1,5 meter regel, hebben ertoe geleid dat de 5e editie van "ALS het licht uit gaat” naar volgend jaar wordt doorgeschoven. Dit was voor ons als organisatie geen kwestie van willen, maar moeten: een gedwongen keuze.

Als organisatie bespraken we verschillende mogelijkheden om in 2020 ons evenement eventueel toch door te kunnen laten gaan. Helaas kwamen we tot de conclusie dat er geen goede alternatieven zijn, om bovengenoemde redenen, die recht doen aan ons evenement. Daarom besloot de organisatie de editie 2020 af te lassen. Wij vinden dit niet alleen als organisatie heel jammer, maar ook voor ons goede doel ALS.

Wij bedanken diegene die zich al aangemeld hadden als vrijwilliger. Maar óók de anderen die twijfelden om zich aan te melden vanwege de hele situatie rondom corona. Daarnaast bedanken wij ook de sponsoren en de diverse locaties die óók hun toezeggingen deden of terughoudend waren vanwege de ontwikkelingen rondom corona. Gezondheid gaat immers boven alles.

Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte over de voortgang en ontwikkelingen over de 5e editie in 2021. Hopelijk draagt u ons dan óók weer een warm hart toe. Graag tot dan!

De wielersportbond NTFU promootte in januari 2020 in een nieuwsbrief van Fietssport de 10 beste toertochten. 
Wij zijn trots dat we er ook bij staan. Tot ziens op 16 oktober 2021!

AlsHetLichtUitGaat Jan

Lichtkunstgeschenken aan ziekenhuizen in Noord- Brabant

impressie perpetual peopleEen van onze sponsoren Rob van Rooij, een lichtkunstenaar van Glow maakt lichtkunstgeschenken voor ziekenhuizen in Noord-Brabant. Naast Glow maakt Rob lichtkunstinstallaties voor evenementen in Brabant. Tijdens “ALS het licht uit gaat” maakte hij bij Waterzuivering Eindhoven en bij landhuis Soeterbeek in Nuenen mooie projecties. Om die reden brengen wij dit project onder de aandacht.Lichtpuntje De installaties zijn een blijvend aandenken aan de inzet van het zorgpersoneel en de verbondenheid en dankbaarheid van de mensen waarvoor ze dit deden. Als het beoogde doel van € 10.000 van de inzameling bereikt is, vindt de plaatsing van de installaties vindt plaats in oktober in het openbare gedeelte van de ziekenhuizen. Wanneer je dit initiatief een warm hart toedraagt, doe dan mee en doneer "LICHTpuntjes" in de vorm van een financiële bijdrage om dit project te realiseren.

De looptijd van het project is voorbij. Het project heeft € 8.690 (86% van doelbedrag € 10.000) behaald. Met dit bedrag kan het project toch gerealiseerd worden!