Eindhovens dagblad schreef in de krant van 21 oktober 2019 een mooi artikel over ons evenement.AlsHetLichtUitGaat Jan

AlsHetLichtUitGaat JanDe wielersportbond NTFU promootte in januari 2020 in een nieuwsbrief van Fietssport de 10 beste toertochten. Wij zijn trots dat we er ook bij staan. Tot ziens op 16 oktober 2021!

Klik op deze link voor de reportage die Studio040 van onze tocht maakte.

jan zuringJan Zuring zelf ALS patiënt (nu ook sponsor van ons evenement) schreef deze bundel met 40 gedichten in limerick vorm. Met een gezonde dosis humor en diepzinnige analyses. Jan heeft deze boekjes aan onze organisatie gegeven om te kunnen verkopen. Hierdoor kunnen wij een hoger eindbedrag voor editie 2018 behalen. De titel ”ALS het licht uit gaat” verwijst naar de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose. In de volksmond ALS, een ernstige aandoening van het zenuwstelsel die tot een steeds verder gaande spieruitval leidt, tot de dood er op volgt. Met andere woorden ‘tot het licht uit gaat’. Wij moeten er alles aan doen om deze ziekte geneesbaar te maken en dus het lampje te laten branden.
 
Wil je er een bestellen? Verkoopprijs is 10 euro en 2,49 euro porto. Maak € 12,49 over op rekening ING96INGB000302134 ten name van HJP Verdonk met vermelding “Gedichtenbundel”. Vergeet je adres niet te vermelden. Na ontvangst van het bedrag ontvang je het boekje per post binnen 5 werkdagen in je brievenbus.